Teraz nie ma odwrotu.

Następny przystanek: Krajowy rejestr sądowy.
Moderator: Har-Dao
czekałem na tego newsa!Egon pisze:W kancelarii notarialnej podpisaliśmy Oświadczenie o ustanowieniu fundacji.
wysiedziałem właśnie bite 100 dupogodzin w tej intencji!Har-Dao pisze:W międzyczasie możemy porobić chantingi, intencje, posty lub siedzenia
PowodzeniaEgon pisze:Usiedliśmy, upadliśmy, ale wstaliśmy i poprawiony wniosek jest już w sądzie.
też mam taką nadzieję, ale jakby coś - nic to! najważniejsze, że pierwszy krok został uczyniony!Egon pisze:Mamy nadzieję, że rejestracja nie potrwa aż pół roku.
BTW - korzystaliśmy też z pomocy jakiej udzielił nam Iwanxxx podczas drugiego podejściaEgon pisze:Skorzystaliśmy z pomocy stowarzyszenia Klon-Jawor.
Sąd (...) po rozpoznaniu sprawy na posiedzeniu niejawnym (...) postanawia: wezwać wnioskodawcę do usunięcia błędów.
pozdrawiam,Błędnie poprawione poprzednie błędy. Z pisma wynika, że mamy dodać zapis o niedochodowości działań w 8-miu punktach (z 14 punktów opisujących działania fundacji). Osobny ustęp, że wszystkie działania są niedochodowe nie usatysfakcjonował Sądu.
za czwartym naukadharmozjad pisze:do trzech razy sztuka!