Druga część dokumentu BBC "Życie Buddy". Tym razem większe litery, choć teraz przesadziłem chyba w drugą stronę. Planuję 3 częśc zrobić w wypośrodkowanej wielkości podpisach

metta&peace
p.
Moderatorzy: kunzang, Har-Dao, iwanxxx
10/10LordD pisze:Może powinieneś udać się na dłuższe odosobnienie przed wyborem wielkości napisów.
Dziękuję Har-Dao za tłumaczenie tego bardzo ciekawego filmu. Teraz już mogę puścić go nieanglojęzycznym znajomym bez potrzeby wyjaśniania o co chodzi. Mam prośbę o umieszczenie napisów do tego filmu naHar-Dao pisze:Czołem
Pierwsza część arcyciekawego dokumentu BBC pt "Życie Buddy". Napisy są małe tak by oddać jakość filmu, której rozdzielczość jest prawie najlepsza z możliwych.
p.
Cześć, Har-DaoHar-Dao pisze:dajcie znać czy widać napisy (adnotacje) oraz czy można przejść do drugiej części klikając na banner sasany na końcu pierwszego filmu?
CzołemGreenTea pisze: Ja napisy widzę i spokojnie przechodzę do drugiej części, klikając na banner.
‘Oni są wszyscy tacy sami’ – no, zawsze to mówiłam, nawet nie będąc jeszcze buddystką.Har-Dao pisze:Czołem
Polecam 1 część wykładu
Ajahn Brahm "Decyzje"
http://www.youtube.com/watch?v=3C9KSrMT4LM
Czołem GTGreenTea pisze: Dzięki, Har-Dao, super wykład, taki odświeżający, czekam na drugą część![]()
To dorzucam więcej do ognia : )Lamvadis pisze:Fantastyczna mowa. Bardzo jasna, odświeżająca, trafia do serca
Ajahn jest Brytyjczykiem.108Adamow pisze:Ale przyznaję, jego wymowa wywołuje u mnie zawsze uśmiech przez pierwsze kilka minut wykładu, ja nie wiem, czy wszyscy Australijczycy tak mają