Testy utajonych skojarzeń
- LordD
- Tradycja: Karma Kamtsang
- Kontakt:
Re: Testy utajonych skojarzeń
Moje wyniki sugerują umiarkowaną automatyczną preferencję dla Polski. Cała reszta to brak preferencji, lub "nieznane zautomatyzowane skojarzenia". 

- stworzenie
- Tradycja: bon
U mnie "wyniki sugerują silną automatyczną preferencję dla Polski w porównaniu z USA", "wyniki sugerują umiarkowane zautomatyzowane skojarzenia między kobietami a naukami ścisłymi oraz mężczyznami i naukami humanistycznymi", raczej wolę szczupłych od otyłych, występuje słaba preferencja starszych nad młodszymi i nie jestem rasistką. Czyli nic, o czym bym już nie wiedziała. 

- Ryu
- ex Global Moderator
- Tradycja: Theravāda
Też sie nie zdziwiłem, że nie jestem seksistą, ani rasistą. Z resztą ogólnie te moje preferencje az takie utajnione nie były, bo zdziwiło mnie tylko jedno. Sam jestem osobą dużą a zdaniem tego badania wolę szczupłych. Może byłoby inaczej gdyby z grubymi zestawili chudych, a nie takich normalnych, szczupłych?
- stworzenie
- Tradycja: bon
A jeszcze lepiej, gdyby nie dobrali do otyłych samych szpetnych twarzy. Przecież są ludzie otyli o sympatycznych twarzach.Może byłoby inaczej gdyby z grubymi zestawili chudych, a nie takich normalnych, szczupłych?
- piotr
- ex Global Moderator
- Tradycja: brak
Czołem,
skoro sam podałem link do tego tekstu to też podam wam swoje wyniki. Z tego co pamiętam od rana, to mi wyszedł brak preferencji między Polską a Stanami Zjednoczonymi. Mężczyzn bardziej kojarzę z naukami ścisłymi a kobiety z humanistycznymi. I mam słabą preferencję ludzi białych nad czarnymi.
Pozdrawiam,
Skałosz
skoro sam podałem link do tego tekstu to też podam wam swoje wyniki. Z tego co pamiętam od rana, to mi wyszedł brak preferencji między Polską a Stanami Zjednoczonymi. Mężczyzn bardziej kojarzę z naukami ścisłymi a kobiety z humanistycznymi. I mam słabą preferencję ludzi białych nad czarnymi.
Pozdrawiam,
Skałosz
- iwanxxx
- Admin
- Tradycja: Buddhadharma
A ja mam umiarkowaną preferencję do otyłych i murzynów i słabą do USA 
Pzdr
Piotr

Pzdr
Piotr
- piotr