http://www.international-zen-temple.de/en/introduction/
Pozdrawiam jikjol
Moderator: iwanxxx
To nie konkurencja lecz wsparciejikjol pisze:OO, nowy koreański mistrz w Niemczech, ktoś wie coś o konkurencjii.![]()
http://www.international-zen-temple.de/en/introduction/
Pozdrawiam jikjol
Napisz do berlińskiego ośrodka Kwan UmLordD pisze:Ciekawe czy Kwan Um i ta szkoła nawiążą jakiś kontakt.
Mam problemy z skleceniem prostego zdania po angielsku, niemieckiego w ogóle nie znam. Więc jak masz ochotę to pisz, z anglikiem raczej problemów nie masz jak sądzę.booker pisze:Napisz do berlińskiego ośrodka Kwan UmLordD pisze:Ciekawe czy Kwan Um i ta szkoła nawiążą jakiś kontakt.
Po co okrężną drogą? Ty od razu możesz napisać po angielsku szybko i sprawnie. Poza tym to twój pomysł, ja nie miałem zamiaru nic pisać.booker pisze:PW co chcesz, ja Ci przetłumacze.
A chyba, że tak. Wydawało mi się iż Cie zainteresowało czy Kwan Um nawiąże z IZT jakiś kontakt.LordD pisze:Po co okrężną drogą? Ty od razu możesz napisać po angielsku szybko i sprawnie. Poza tym to twój pomysł, ja nie miałem zamiaru nic pisać.booker pisze:PW co chcesz, ja Ci przetłumacze.
Booker w Londynie mieszka, czyli co najwyżej tam się może polskiego podszkolić, a po angielsku to pewnie tam mało kto już mówiLordD pisze:Więc jak masz ochotę to pisz, z anglikiem raczej problemów nie masz jak sądzę.
No tak, ciekawy jestem. I co z tego? To nie zobowiązuje do podejmowania jakichś akcji. Pewnie sami się zorientują że inna szkoła wyrasta pod ich nosem.booker pisze:A chyba, że tak. Wydawało mi się iż Cie zainteresowało czy Kwan Um nawiąże z IZT jakiś kontakt.LordD pisze:Po co okrężną drogą? Ty od razu możesz napisać po angielsku szybko i sprawnie. Poza tym to twój pomysł, ja nie miałem zamiaru nic pisać.booker pisze:PW co chcesz, ja Ci przetłumacze.
A, no to przepraszam. Widać mam przewrażliwienie siddhi kotaLordD pisze:No tak, ciekawy jestem. I co z tego? To nie zobowiązuje do podejmowania jakichś akcji.
To źle/dobrze?LordD pisze: Pewnie sami się zorientują że inna szkoła wyrasta pod ich nosem.
Neutralnie.booker pisze:To źle/dobrze?LordD pisze: Pewnie sami się zorientują że inna szkoła wyrasta pod ich nosem.