Cement Sanghi
Moderator: Har-Dao
Cement Sanghi
na wstepie postuluje przeniesienie tego tematu do smietnika albo w ogole skasowanie go w bliskiej przyszlosci, jako ze nie ma na celu on instygowania rzeczowej dyskusji, wbrew przeciwnie, jest to zart, ale nie moglem sie oprzec.
przechodzac do meritum, kilka dni temu zobaczylem w pracy cos takiego: http://tinyurl.com/yw5ezj - wiem, wiem, ten lew jest bardziej Haile Selassie niz Siddartha Guatama, ale ewidentnie jest napisane do kogo nalezy cement :)
przechodzac do meritum, kilka dni temu zobaczylem w pracy cos takiego: http://tinyurl.com/yw5ezj - wiem, wiem, ten lew jest bardziej Haile Selassie niz Siddartha Guatama, ale ewidentnie jest napisane do kogo nalezy cement :)
- kunzang
- Admin
- Tradycja: yungdrung bon
Re: Cement Sanghi
Witaj
Jest temat: ''Humor''; w panelu: ''Off-topic Cafe''... jakby co, to dobre miejsce na to
Pozdrawiam
kunzang
Jest temat: ''Humor''; w panelu: ''Off-topic Cafe''... jakby co, to dobre miejsce na to
Pozdrawiam
kunzang
- piotr
- ex Global Moderator
- Tradycja: brak
He, he, :676:
pracujesz w budownictwie?
Pozdrawiam,
Piotrek
pracujesz w budownictwie?
Pozdrawiam,
Piotrek
uważam że to dobry znak dla scementowania sanghi Thera w Polsce :okulary: a właśnie- czy w Thera wierzy się w znaki? To że uważam to za znak trochę żartobliwie napisałem
"Dieta może wynieść cię bardzo wysoko, przez dietę możesz też upaść bardzo nisko"- Swami Jyothirmaya.
to dziwne: ta strona, na której jest to zdjecie jest "under construction"! To znak? Zbieg okolicznosci? Oczywiscie, ze w Thera sie wierzy znaki: np. jak ktos znajdzie dziwna fotke i wierzy, ze to zapowiedz czegos, to znak, ze nie kuma
If our mind is good & virtous it is happy. There's a smile in our heart (Ajahn Chah).
www.antonbaron.com
www.antonbaron.com
że nie kuma że to znak?
"Dieta może wynieść cię bardzo wysoko, przez dietę możesz też upaść bardzo nisko"- Swami Jyothirmaya.
nie, na odwrót
If our mind is good & virtous it is happy. There's a smile in our heart (Ajahn Chah).
www.antonbaron.com
www.antonbaron.com
że to znak, że nie kuma? ee bez sensu
Naviare necesse est, Vivere non est necesse.
nie, nie pracuje w budownictwie, choc interesuje sie troche architektura, wiec kto wie, moze i moglbym byc kiedys inzynierem Karwowskim. na samej stronie nic nie ma, to jest tylko zaparkowana domena (o ile mi wiadomo, nie bedzie na niej nic zwiazanego z Buddyzmem). jesli to jest jakis znak, to niestety chyba nie dla Theravady w Polsce, ale raczej w Iraku, gdzie zostalo zrobione zdjecie :)