Tu: http://dalma.ru/teachers/index.html
Dla poszerzenia horyzontów o koreańskim zen

Moderator: iwanxxx
To co w tym złego?, piękny język! hahhahahaLamvadis pisze:Gdzie tam ciekawych, wszystko po rusku!
Ciekawa strona,labdryn pisze:To co w tym złego?, piękny język! hahhahahaLamvadis pisze:Gdzie tam ciekawych, wszystko po rusku!
Translator googla sobie naprawdę dobrze radzi z tłumaczeniem rosyjskiego, no lepiej chyba niż z angielskim.
Miło mi, ze tak o mnie się troszczysz i poszukujesz ,,szczególnie" dla mnie ,,cennych żródeł" informacji .labdryn pisze:Strona jest ciekawa, jedynie trzeba znać rosyjski, ja należę do pokolenia które zna, rozumiem, że dla innych to trudność. A szkoda Leszku, szczególnie dla Ciebie to cenne źródło informacji, dało by ci inny kontekst koreańskiego Seon niż tylko literatura z kręgu Kwan Um
Zupełnie...leszek wojas pisze:Miło mi, ze tak o mnie się troszczysz i poszukujesz ,,szczególnie" dla mnie ,,cennych żródeł" informacji .labdryn pisze:Strona jest ciekawa, jedynie trzeba znać rosyjski, ja należę do pokolenia które zna, rozumiem, że dla innych to trudność. A szkoda Leszku, szczególnie dla Ciebie to cenne źródło informacji, dało by ci inny kontekst koreańskiego Seon niż tylko literatura z kręgu Kwan UmMogę Cię pocieszyć, że mój kontekst nie ogranicza się do literatury szkoły Kwan Um. Faktycznie, ta zacytowana przeze mnie informacja z podanej przez Ciebie strony wydaje mi się dość interesująca. A Tobie?