Moderator: iwanxxx
Wiem, że jest, ale mnie Kwan Um interesuje.ikar pisze:LordD,
w Olsztynie, jest grupa Karma Kagyu
http://www.olsztyn.buddyzm.pl
ponoć była kiedyś grupa zen Kwan Um, ale na ten temat nikt nic nie wie ;>
Pochodzę z Olsztyna i obecnie w nim przebywam.LordD pisze:No i jak tam? Może jakaś olsztyńska świeża krew się pojawiła?
O!Jess pisze:Pochodzę z Olsztyna i obecnie w nim przebywam.LordD pisze:No i jak tam? Może jakaś olsztyńska świeża krew się pojawiła?
Przecież napisałem.LordD pisze:O!Jess pisze:Pochodzę z Olsztyna i obecnie w nim przebywam.LordD pisze:No i jak tam? Może jakaś olsztyńska świeża krew się pojawiła?A obecnie to znaczy mieszkasz w Olsztynie, czy po prostu chwilowo z nim przebywasz?
Ok. Dzięki. Również zostawiłem Tobie pm-kę.LordD pisze:Tak wiem, że przebywasz w Olsztynie obecnie, ale nie sprecyzowałeś czy obecnie chwilowo, czy obecnie na stałe.Tak czy siak można by się zgadać na pogaduchy.
P.S. Wczoraj niestety zdechł mi komp i nie za często mogę być na necie niestety. Zostawię Ci gg na priv to może uda się pogadać.
jasne.LordD pisze:Mnie interesuje tylko Kwan Um. I mam nadzieje, że pojawią się ludzie, którzy także będą zainteresowani zenem
Ale na pogaduchy z bratem/siostrą w Dharmie można się zgadać, bez względu na to, kto do jakiej szkoły należy.