Kwan Um Poznań
Moderator: iwanxxx
-
- Tradycja: Wspólnota Dzogczen
Kwan Um Poznań
Witam
Powstał pomysł, by założyć ośrodek Kwan Um w Poznaniu.
Potrzebujemy zrobić rozeznanie, czy to ma sens, czy są jakieś zainteresowane osoby.
W czerwcu być może odbędzie się Mowa Dharmy Andrzeja Piorowskiego JDPSN, po takiej mowie często wyłaniają się ludzie.
Czy są tutaj na forum jacyś zainteresowani? W ten weekend chcemy się jakoś spotkać i omówić szczegóły.
Powstał pomysł, by założyć ośrodek Kwan Um w Poznaniu.
Potrzebujemy zrobić rozeznanie, czy to ma sens, czy są jakieś zainteresowane osoby.
W czerwcu być może odbędzie się Mowa Dharmy Andrzeja Piorowskiego JDPSN, po takiej mowie często wyłaniają się ludzie.
Czy są tutaj na forum jacyś zainteresowani? W ten weekend chcemy się jakoś spotkać i omówić szczegóły.
- Dobek
- Tradycja: brak
Re: Kwan Um Poznań
Ciekawe. Na mowę chętnie przyjdę o ile będę mógł, a i do ośrodka pogadać/posiedzieć czasem czemu nie
-
I ruszylo w Poznaniu z praktyka?
- gawith
- Tradycja: Sŏn (Szkoła Zen Kwan Um)
Czesc !
Poszukiwane chetne osoby do pomocy w utworzeniu grupy w ramach naszej szkoly zen Kwan Um! Poki co, jest nas troje i naszym celem jest zorganizowanie cotygodniowej medytacji w wynajetym/wspoluzytkowanym lokalu i zaaranżowanie OTWARTEJ mowy dharmy PSN Andrzeja Piotrowskiego (jest zgoda). Trzeba dzialac !
Kontakt:
tel 788 931 488
mail tomaszserb@gmail.com
w dharmie,
Tomek
Poszukiwane chetne osoby do pomocy w utworzeniu grupy w ramach naszej szkoly zen Kwan Um! Poki co, jest nas troje i naszym celem jest zorganizowanie cotygodniowej medytacji w wynajetym/wspoluzytkowanym lokalu i zaaranżowanie OTWARTEJ mowy dharmy PSN Andrzeja Piotrowskiego (jest zgoda). Trzeba dzialac !
Kontakt:
tel 788 931 488
mail tomaszserb@gmail.com
w dharmie,
Tomek
-
- Tradycja: "brak"
Witam.
Jestem tutaj nowy.
Mam pytanie czy ruszyła inicjatywa
spotkań w Poznaniu. Jeśli tak to poproszę o jakiś
namiar. Dzięki.
Jestem tutaj nowy.
Mam pytanie czy ruszyła inicjatywa
spotkań w Poznaniu. Jeśli tak to poproszę o jakiś
namiar. Dzięki.
- piotr
- ex Global Moderator
- Tradycja: brak
https://www.facebook.com/p/Pozna%C5%84s ... 7455/?_rdrCienkimnich pisze: ↑wt wrz 17, 2024 11:36 Mam pytanie czy ruszyła inicjatywa spotkań w Poznaniu. Jeśli tak to poproszę o jakiś namiar. Dzięki.