Radośnie informujemy że wczoraj rozpoczęliśmy praktykę w Bielsku-Białej.
Zapraszamy na facebookową stronę Bielsko-Bialskiej Grupy Zen.
http://www.facebook.com/ZenBielsko
Pozdrawiam.
GN
Bielsko-Bialska Grupa Zen
Moderator: iwanxxx
- Diamentum
- Tradycja: Szkoła Zen Kwan Um
Re: Bielsko-Bialska Grupa Zen
Powodzenia i wytrwałości
- GatoNegro
- Kontakt:
Zainteresowanych wspólnym treningiem zen proszę o kontakt telefoniczny: Adam (733 66 09 73)
Zendo znajduje się w Bielsku-Białej przy ulicy Sobieskiego 130
Wejście naprzeciwko siłowni "MONSTER"
Dojazd: mapa (zumi.pl)
Codzienny plan praktyk:
- 108 pokłonów
- śpiewy: sutra serca w języku polskim
- medytacja zen 30 min
- czytanie fragmentu nauczania DSSN Seung Sahna
- 4 wielkie ślubowania
Serdecznie zapraszamy!
Zendo znajduje się w Bielsku-Białej przy ulicy Sobieskiego 130
Wejście naprzeciwko siłowni "MONSTER"
Dojazd: mapa (zumi.pl)
Codzienny plan praktyk:
- 108 pokłonów
- śpiewy: sutra serca w języku polskim
- medytacja zen 30 min
- czytanie fragmentu nauczania DSSN Seung Sahna
- 4 wielkie ślubowania
Serdecznie zapraszamy!
- GatoNegro
- Kontakt:
Czołem!
Troszkę wody w Wiśle upłynęło odkąd zamieściłem tutaj ogłoszenie, więc wypadałoby zaktualizować co nieco.
Strona Grupy ZEN Bielsko-Biała na Facebooku została usunięta jakiś czas temu, podobnie wygasła strona www.
Przez ostatnie lata pracowałem w transporcie międzynarodowym i po prostu nie było możliwości prowadzenia grupy w Bielsku. Ale jak wiemy wszystko się zmienia, także moja sytuacja się zmieniła i znów pracuję w Bielsku-Białej - czyli na miejscu i gdzieś z tyłu głowy rodzi się pomysł na wznowienie tego wszystkiego od nowa. Póki co w każdy wtorek prowadzę skromną praktykę online na YouTube https://www.youtube.com/@Onlydontknow/community. Jeśli jest ktoś kto chciałby wspólnie praktykować w Bielsku, ma jakieś pomysły, możliwości lokalowe lub cokolwiek co mogłoby pomóc w przywróceniu grupy zen w Bielsku to zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam,
GN
Troszkę wody w Wiśle upłynęło odkąd zamieściłem tutaj ogłoszenie, więc wypadałoby zaktualizować co nieco.
Strona Grupy ZEN Bielsko-Biała na Facebooku została usunięta jakiś czas temu, podobnie wygasła strona www.
Przez ostatnie lata pracowałem w transporcie międzynarodowym i po prostu nie było możliwości prowadzenia grupy w Bielsku. Ale jak wiemy wszystko się zmienia, także moja sytuacja się zmieniła i znów pracuję w Bielsku-Białej - czyli na miejscu i gdzieś z tyłu głowy rodzi się pomysł na wznowienie tego wszystkiego od nowa. Póki co w każdy wtorek prowadzę skromną praktykę online na YouTube https://www.youtube.com/@Onlydontknow/community. Jeśli jest ktoś kto chciałby wspólnie praktykować w Bielsku, ma jakieś pomysły, możliwości lokalowe lub cokolwiek co mogłoby pomóc w przywróceniu grupy zen w Bielsku to zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam,
GN