W książce "Trzy filary ZEN" Philipa Kaplau...
Moderator: iwanxxx
W książce "Trzy filary ZEN" Philipa Kaplau...
Witam serdecznie całą drużynę!!
Dnia 30 grudnia 2005 roku na forum metta.pl umiesciłem prośbę o namiary na osobe która konstruuje/sprzedaje ławeczki do medytacji i do tej pory nikt mi nie odpowiedział.
W książce "Trzy filary ZEN" Philipa Kaplau na końcu jest opis jak taką ławeczkę wykonać.Proszę osoby posiadające tą ksiązkę o pomoc, umieszczenie na forum lub przysłanie na maila marcelus2004@tlen.pl instrukcji.
Pozdrawiam
M
Dnia 30 grudnia 2005 roku na forum metta.pl umiesciłem prośbę o namiary na osobe która konstruuje/sprzedaje ławeczki do medytacji i do tej pory nikt mi nie odpowiedział.
W książce "Trzy filary ZEN" Philipa Kaplau na końcu jest opis jak taką ławeczkę wykonać.Proszę osoby posiadające tą ksiązkę o pomoc, umieszczenie na forum lub przysłanie na maila marcelus2004@tlen.pl instrukcji.
Pozdrawiam
M
- iwanxxx
- Admin
- Tradycja: Buddhadharma
Re: W książce "Trzy filary ZEN" Philipa Kaplau...
Widziałem kiedyś takie na allegro, ale teraz już nie ma...
Pzdr
Piotr
Pzdr
Piotr
hello :)Mataista pisze:Witam serdecznie całą drużynę!!
Pozdrawiam
M
Moze uda Ci sie nabyc taka laweczke w jakims internetowym sklepie dla praktykujacych joge :) Poszukaj na necie , pozdro ;)
- lepsze
- ex Moderator
- Tradycja: Brak
ja właściwie siedze na takiej ławeczce bo to jest krawędź mojego łóżka ;D
"Rozkradzione krople
jej skóra
czyni wodę wiosną. "
by Har Dao _/|\_
jej skóra
czyni wodę wiosną. "
by Har Dao _/|\_
hehe , usiadz na krawedzi Swego umyslu :)lepsze pisze:ja właściwie siedze na takiej ławeczce bo to jest krawędź mojego łóżka ;D
pozdro ;)
- lepsze
- ex Moderator
- Tradycja: Brak
okGak Song pisze:usiadz na krawedzi Swego umyslu![]()
"Rozkradzione krople
jej skóra
czyni wodę wiosną. "
by Har Dao _/|\_
jej skóra
czyni wodę wiosną. "
by Har Dao _/|\_
Witam , zdaje sie że na forum metta obiecałem ci te wymiary laweczki:)
Wymiary ławeczki wynoszą: około 50cm na 18cm - siedzenie, wysokość - 20cm z tyłu i 15cm z przodu. Dla większej wygody siedzenie może być wyścielone.
tekst dokładnie zaczerpnięty z ,,trzy filary zen,,Philipa Kapleau.
Miłego konstruowania a potem owocnego zazen.
pozdrawiam myozen.
Wymiary ławeczki wynoszą: około 50cm na 18cm - siedzenie, wysokość - 20cm z tyłu i 15cm z przodu. Dla większej wygody siedzenie może być wyścielone.
tekst dokładnie zaczerpnięty z ,,trzy filary zen,,Philipa Kapleau.
Miłego konstruowania a potem owocnego zazen.
pozdrawiam myozen.
trzy filary zen
to moja pierwsza lektura,wrazenie zrobilo,nie kiosaku,mala dziewczynka rozwiazala koan.