A w Cziama Ling już jesień.
Moderator: kunzang
A w Cziama Ling już jesień.
http://picasaweb.google.pl/trinle33/AWCziamaLingJesie#
Wygląda, tak mi się zdaje, że cześć drzew naokoło Gompy trzeba pod topór. Dogadałem się, ze znajomym leśnikiem na Mazurach, że jakby co, to za każde ścięte posadzę 108 nowych sadzonek.
Czy jest w Sandze architekt od zieleni ?
Wygląda, tak mi się zdaje, że cześć drzew naokoło Gompy trzeba pod topór. Dogadałem się, ze znajomym leśnikiem na Mazurach, że jakby co, to za każde ścięte posadzę 108 nowych sadzonek.
Czy jest w Sandze architekt od zieleni ?
- kunzang
- Admin
- Tradycja: yungdrung bon
Re: A w Cziama Ling już jesień.
Witaj
Pozdrawiam
kunzang
Proponowałbym Tobie skontaktować się w tej sprawie z Przemem /przewodniczący sangi garuda/, który jest odpowiedzialny za budowę gompy.trinle33 pisze:Wygląda, tak mi się zdaje, że cześć drzew naokoło Gompy trzeba pod topór. Dogadałem się, ze znajomym leśnikiem na Mazurach, że jakby co, to za każde ścięte posadzę 108 nowych sadzonek.
Pozdrawiam
kunzang
Bogatyś Rozejżałem się i posadzenie tych "paru" klonów, będzie Cię to kosztować z lekka 3200 złotych blach za jedne ścięte biedactwotrinle33 pisze:jakby co, to za każde ścięte posadzę 108 nowych sadzonek
- Intraneus
- ex Moderator
- Tradycja: Youngdrung Bon
powoli, powoli. prosze czytac ze zrozumieniem. on napisal, ze posadzi, a nie ze kupixeno pisze:Bogatyś Rozejżałem się i posadzenie tych "paru" klonów, będzie Cię to kosztować z lekka 3200 złotych blach za jedne ścięte biedactwotrinle33 pisze:jakby co, to za każde ścięte posadzę 108 nowych sadzonek
Radical Polish Buddhism
I oto chodzi, skontaktuj się z dowolnym nadleśnictwem, tam chętnie przyjmą do pomocy przy sadzeniu drzew. Poza tym pieniądze to magia jak mawia TWR.Intraneus pisze:powoli, powoli. prosze czytac ze zrozumieniem. on napisal, ze posadzi, a nie ze kupixeno pisze:Bogatyś Rozejżałem się i posadzenie tych "paru" klonów, będzie Cię to kosztować z lekka 3200 złotych blach za jedne ścięte biedactwotrinle33 pisze:jakby co, to za każde ścięte posadzę 108 nowych sadzonek
Wszystkie drzewa, ktore zgodnie z projektem i stosownymi pozwoleniami mialy byc wyciete dawno juz poszlo pod topor.trinle33 pisze: Wygląda, tak mi się zdaje, że cześć drzew naokoło Gompy trzeba pod topór.
Reszta zostaje.
Jestesmy w koncu w lesie
Zdjecia urokliwe
Monika