witam.
od paru lat interesuje sie buddyzmem theravada i mahajana. praktykuje także medytację głównie metta, oddechu i vipassany.
zwracam się z prośbą do kogoś we wrocławiu, która ma praktykę z wyżej wymienionych tematach i miałaby ochotę, możliwość spotkać się i porozmawiać na niektóre tematy dotyczące nauki i praktyki.
proszę o kontakt na priv.
z góry dziękuję.
pozdrawiam serdecznie.
kontakt we wrocławiu
-
- Tradycja: mahajana
- iwanxxx
- Admin
- Tradycja: Buddhadharma
Re: kontakt we wrocławiu
Witamy na forum 
Wiesz na forum zapewne jest parę osób z Wrocławia i być może ktoś Ci odpowie, ale wydaje mi się, że właściwą drogą byłoby użyć Google'a, znaleźć ośrodki i do nich się przejść. W drugą stronę możesz się nie doczekać
Pzdr
Piotr

Wiesz na forum zapewne jest parę osób z Wrocławia i być może ktoś Ci odpowie, ale wydaje mi się, że właściwą drogą byłoby użyć Google'a, znaleźć ośrodki i do nich się przejść. W drugą stronę możesz się nie doczekać

Pzdr
Piotr
-
- Tradycja: mahajana
Witam.
Dzięki za odpowiedź. Niestety, nie znalazłem ośrodków we Wrocławiu, gdzie te pratykowane są te praktyki. Wydzwaniałem też trochę i nic z tego... Może wyjątkowo źle szukałem, ale może tutaj ktoś mi wskaże właściwe miejsce...
Pozdrawiam.
Dzięki za odpowiedź. Niestety, nie znalazłem ośrodków we Wrocławiu, gdzie te pratykowane są te praktyki. Wydzwaniałem też trochę i nic z tego... Może wyjątkowo źle szukałem, ale może tutaj ktoś mi wskaże właściwe miejsce...
Pozdrawiam.
iwanxxx pisze:Witamy na forum
Pzdr
Piotr
- AHuli
- Tradycja: kamtzang, krypto ningmapa
Cześć jestem z Wro ale chyba Wadźrajana cię nie interesuje? Jakby co pisz na priva
Pozdrawiam.

Nie zostawisz samsary, odrzucając ją - wyzwolisz ją wewnętrznie, pozwalając jej być. Twe próby wyleczenia się z nieszczęść nie przyniosły ci ulgi, ulgę przynosi rozluźnienie i pozostawienie rzeczy takimi, jakie są.
Mam nadzieję, że ten wątek jest jeszcze aktualny?
Jeśli tak, proszę o informacje, czy udało sie faktycznie jakąś minisanghę wroclawską stworzyć?:)
Jeśli tak, proszę o informacje, czy udało sie faktycznie jakąś minisanghę wroclawską stworzyć?:)
- Diamentum
- Tradycja: Szkoła Zen Kwan Um
Witaj na forum Babetka,
może tutaj znajdziesz coś dla siebie interesującego http://www.amitaba.republika.pl/osrodki_buddyjskie.html.
Wrocławska lista wydaje się być aktualna, tzn. wszystkie podane linki prowadzą do aktywnych stron. Powodzenia
może tutaj znajdziesz coś dla siebie interesującego http://www.amitaba.republika.pl/osrodki_buddyjskie.html.
Wrocławska lista wydaje się być aktualna, tzn. wszystkie podane linki prowadzą do aktywnych stron. Powodzenia